Organisatie

2013-04-23 17.26.37

Sinds eind 2010 is Teun Kinderopvang gevestigd in Vathorst. Dit was de start van een nieuwe particuliere organisatie die op een kleinschalige ongedwongen manier invulling wil geven aan kwalitatief goede kinderopvang in een groene omgeving en met een huiselijke sfeer.

We hebben een kinderdagverblijf met 2 babygroepen en 2 dreumes/peutergroepen. Op de babygroepen zitten kinderen vanaf circa 3 maanden tot ongeveer 20 – 24 maanden. Omstreeks hun 2e verjaardag maken de kinderen de stap naar de dreumes/peutergroep. Waar ze kunnen blijven tot ze naar de basisschool gaan.

Ze kunnen dan de stap maken naar onze BSO die in het aangrenzende deel van het pand gevestigd is.

In deze eerste jaren hebben we de BSO ontwikkeld tot een volwaardige BSO met kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. De BSO is opgedeeld in 2 groepen; de kinderen tot 8 jaar en de zogenaamde 8+ groep.

Sinds 2013 hebben we het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang, de kroon op ons gestelde doel: Kinderopvang Natuurlijk! Vanaf 2010 hebben we ons verder ontwikkeld en inmiddels hebben we ons 5 jarig jubileum groots gevierd en gaan we op naar ons volgend jubileum.

Vanaf 2015 verzorgen we ook de lunch voor kinderen van de basisschool. Zo blijven we in ontwikkeling en groeien mee met de actuele vraag van ouders en kinderen. We blijven het heel belangrijk vinden dat kinderen kind mogen zijn. Er is volop ruimte om te spelen, ervaren en beleven zonder prestatiedrang in een huiselijke ongedwongen sfeer. Het welzijn en het plezier van de kinderen staat voorop.

Onze kleinschalige organisatie bestaat uit een vast team van pedagogisch medewerksters, de BSO coördinator, de facilitair medewerker, administratief medewerkster, de vestigingsmanager en de directeur. We vinden het belangrijk dat onze pedagogisch medewerksters zich voor de volle 100% bezig kunnen houden met hun beroep en hun passie; de kinderen. De overige medewerkers zijn verantwoordelijk voor de invulling van het beleid en de dagelijkse aansturing. Zij zorgen voor alle randvoorwaarden en faciliteiten en zijn het 1e aanspreekpunt voor de ouders.

Onze platte organisatie waarbinnen iedereen elkaar kent en elkaar weet te vinden is erg plezierig en werkt prettig voor alle betrokkenen; de kinderen, de ouders en wij van Teun Kinderopvang.

 

 

Beleid & visie
Team