Klachten

SKK logoMet ons gehele team streven wij naar een goede en prettige kinderopvang voor de aan ons toevertrouwde kinderen en een gezonde verstandhouding met hun ouders. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens of verwachting verlopen, dan vertrouwen wij erop dat wij hierop aangesproken worden.

Binnen onze kleine organisatie is er een open aanspreekcultuur die, indien nodig, hopelijk ook door onze klanten zo ervaren en benut wordt. Als u uw vragen niet direct aan de pedagogisch medewerk(st)er voor wilt leggen, kunt u altijd terecht bij het managementteam, waarvan dagelijks minimaal één iemand aanwezig is.

U kunt met uw klachten ook altijd bij het ouderforum terecht. In de hal kunt u zien welke ouders actief zijn in het ouderforum. U kunt ze bereiken via teunouderforum@gmail.com

Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie kinderopvang en peuterspeelzaal. Met ingang van 2016 rapporteert deze jaarlijks de ontvangen klachten per organisatie. Tot 31 december 2015 is deze landelijke registratie verzorgd door de SKK. Wij kunnen vermelden dat wij, vanaf de opening in 2010, alle jaren klachtenvrij hebben afgesloten.